Celebració
Mèdia 09/07/2023

L'ARA convida la seva comunitat a celebrar la Festa d'Estiu el 12 de juliol

L'acte acostarà els lectors i l'equip del diari i servirà també per presentar el redisseny del Mengem

À.G.
2 min
Un moment de la Festa d'estiu de l'any passat.

BarcelonaL’ARA sempre busca escurçar al mínim la distància entre el paper o la pantalla i el lector i, a l’estiu, la manera d’aconseguir-ho amb més eficàcia és muntar una gran trobada de la comunitat del diari. El pròxim 12 de juliol, a l’Antiga Fàbrica Damm, es convoca la segona Festa d’Estiu de l’ARA, per celebrar plegats el periodisme i la vida i també per acomiadar la temporada. Periodistes, opinadors, subscriptors i lectors protagonitzaran aquest esdeveniment.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El plat fort de la Festa serà la conversa distesa amb Marc Giró, moderada –en la mesura en què Giró es deixa moderar– per la responsable de la secció d’Estils i l’ARA Diumenge, Thaïs Gutiérrez. De fet, no serà una entrevista clàssica, sinó que seguirà una dinàmica que no deixarà indiferents els assistents. La part musical l’aportaran Alícia & Oriol, ella a la veu i ell al teclat, amb versions de temes tant clàssics com actuals.

Cartell de la Festa d'enguany

I ja que vivim sota l’imperi de les selfies, el diari posarà a disposició dels assistents diverses càmeres Polaroid perquè els participants puguin fer-se una fotografia amb qui vulguin. Aquesta imatge es podrà compartir a les històries d'Instagram o a Twitter amb l’etiqueta #festaARA i, si es fa una menció a @diariARA i a @polaroid, s’entrarà en el sorteig d’una càmera i un altaveu. De fet, tots els participants tenen un detall assegurat, ja que hi haurà un lot de benvinguda, amb catànies Cudié i altres elements, i també hi haurà begudes i un piscolabis.

A més, seguint amb la qüestió culinària, la Festa servirà també per presentar el nou Mengem, la comunitat de l’ARA centrada en els plaers del paladar i que encapçala la periodista Rosa Rodon, ja foodie de referència entre els lectors. A partir del setembre es reimagina amb nou disseny i nous continguts. Tot això a partir de quarts de set i fins poc abans de les deu del vespre. Per comprar les entrades podeu fer clic aquí: https://botiga.ara.cat/actes-ara/558-festa-ara-2023.html. El preu de l'entrada per als subscriptors és de 3 euros i el de l'entrada general de 9 euros. Els subscriptors Prèmium tenen una invitació, que han de reservar al mateix enllaç. La Festa es fa amb la col·laboració de Polaroid, Marc Martí, Cudié Catànies, Estrella Damm i Turris.

stats