Nova controvèrsia
Mèdia 11/08/2022

L’exmarit de Spears publica vídeos familiars per desacreditar-la

La cantant defensa ser una bona mare i critica l'actitud dels seus fills

À.G.
2 min
Britney Spears en una imatge d'arxiu

BarcelonaLes relacions de Britney Spears amb el seu entorn familiar són un gran foc amb múltiples fronts. L’últim que ha recruat és el del seu segon marit, Kevin Federline, amb qui està enfrontat pels dos fills que van tenir junts, Sean Preston (de 16 anys) i Jayden Hames (15). L’últim bidó de gasolina l’ha tirat Federline, que ha publicat a les xarxes tres vídeos de quatre anys enrere on es veu la cantant tractant els seus fills amb una certa duresa. Les imatges han aparegut a Instagram, en el que és el primer post del ballarí, amb qui Spears va estar casada entre el 2004 i el 2007.

L’origen de la polèmica és una entrevista concedida per Federline a la cadena ITV, on va explicar que els nois havien decidit deixar de veure temporalment la seva mare. De fet, l’absència de Sean i Jayden a la boda de Spears amb Sam Asghari, el 9 de juny passat, ja va cridar l’atenció de la premsa del cor.

Britney va recórrer a Instagram per descarregar la seva fúria, en un missatge llarg i aparentment escrit a raig, on es queixava pel fet d’esbandir els afers familiars en públic: “La situació s’hauria d’haver tractat de manera privada, i al cent per cent segur que no online. Una cadena britànica assegurava que l’objectiu de la madrastra és mantenir els nens lluny de totes les controvèrsies i traumes que envolten casa meva. Però casa meva és plena d’amor i tinc els bons desitjos de tota la gent que hi deixo entrar i sortir. (...) I, sí, sé que els adolescents són difícils de tractar, a aquesta edat, però vinga, que una cosa és ser maleducat i l’altra és comportar-se amb odi. Em venien a visitar i se n’anaven directes a la seva habitació i tancaven amb pany i clau”.

Aquest esment a la manera d’actuar dels nens és el que ha motivat l’aparició dels vídeos. “No em puc quedar assegut i deixar que als meus fills els acusin així després de tot el que han passat. Per molt que ens faci mal, hem decidit com a família pujar aquests vídeos que els nens van filmar quan tenien 11 i 12 anys. I no són pas els pitjors. Les mentides han d’acabar. Espero que els nostres nanos creixin i siguin millors que tot això”. Al primer dels vídeos, es veu Spears discutint amb els petits i, amb un to elevat, els diu: “Aquesta és casa meva. Si vull entrar aquí i posar-te crema perquè tens la cara aspra i tot el que em dius és ‘està bé’... doncs no, no està bé. Serà millor que tots comenceu a respectar-me, queda clar?”

En els últims dies, Spears ha penjat unes fotografies seves nua –tot i que es cobria les parts íntimes amb les mans o amb emojis– que van ser controvertides. Alguns tabloides britànics les assenyalen com a part del motiu pel qual Federline i família volen més distància respecte de l’estrella del pop. L’últim missatge en el seu compte d’Instagram és un taulell d’escacs, amb les fitxes en posició de sortida, i el text: “He estat sana, sana, sana i estàlvia, mama. Trobar-ho és delicat. Ha estat molt de temps per a mi. Bon rotllo per aquí? El famós joc dels escacs va així... Escac i mat! Merda, no pots fer això. Doncs mira, ho he fet!!!”

stats