Mèdia 22/04/2021

L''InfoK' celebra 20 anys amb un especial de Sant Jordi

A.P.
1 min
L'equip de l''InfoK'

L'InfoK, l'informatiu infantil del Super3, celebra aquest divendres 20 anys d'història amb l'emissió d'un programa especial de Sant Jordi que arrencarà a les 20.00 hores. A final de temporada, l'espai emetrà un episodi monogràfic sobre les dues dècades del programa de televisió sent un referent informatiu per als nens i les nenes. Durant aquests 20 anys, l'InfoK ha rebut tota mena de reconeixements, l'últim dels quals ha sigut el Premi Nacional de comunicació en la categoria de televisió.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En aquests 20 anys de trajectòria, l'InfoK s'ha convertit en una eina imprescindible per explicar als més petits l'actualitat informativa d'una manera didàctica. Així, en els últims mesos, el programa s'ha endinsat en la crisi del covid perquè els nens i nenes entenguessin què estava passant. Una de les característiques del format és que qualsevol notícia que es tracti en un informatiu adult pot ser susceptible de ser explicada a l'InfoK, afegint-hi sempre el context històric, científic, geogràfic i cultural per fer la informació més entenedora tant per al públic infantil com per a l'adult.

Actualment, la directora i presentadora de l'InfoK és Núria Vilanova, però per l'equip del programa han passat professionals de TV3 com Manel Alías, actual corresponsal de la televisió pública a Rússia; Núria Solé, editora i presentadora del TN Comarques; Lluís Marquina, actualment al Tot es mou; o Laia Servera, nova cap de programes infantils de TV3.

stats