Mèdia 21/05/2020

‘La que se avecina’ torna primer a Amazon

La plataforma n'estrenarà la dotzena temporada en primícia la setmana que ve

Albert Castellví Roca
2 min
‘La que se avecina’ torna primer a Amazon

BarcelonaLa dotzena temporada de La que se avecina ja té data d’estrena. Serà divendres de la setmana que ve, però no a Telecinco, sinó a Amazon. La plataforma i el grup Mediaset han anunciat aquest divendres que el servei de streaming tindrà l’exclusiva dels primers vuit capítols d’aquesta nova entrega durant cinc mesos, de manera que l’emissió en obert no es produirà com a mínim fins a finals d’octubre. Pel que fa als vuit capítols restants (el rodatge dels quals està interromput a causa de la pandèmia de covid-19), també s’oferiran primer a Amazon.

D’aquesta manera, les dues empreses amplien l’acord que van fer públic al febrer i que permetia a la plataforma nord-americana oferir en primícia sis formats produïts per Mediterráneo (la marca que agrupa totes les productores participades per Mediaset) i pensats per emetre’s a Telecinco. Caronte, Madres i la segona temporada d’El pueblo ja han debutat a Amazon, i més endavant ho faran els nous capítols de Señoras del (h)AMPA i les docusèries La familia del baloncesto español i De la vida al plato. Quan es va fer públic l’acord, Mediaset ja va deixar la porta oberta a ampliar-lo amb altres títols, i es va citar explícitament la possibilitat que s’hi pogués sumar La que se avecina. Precisament la setmana passada Amazon va anunciar que estrenarà en primícia Desaparecidos, una altra sèrie de Mediaset.

La temporada de La que se avecina que debutarà la setmana que ve podria ser l’última de la sèrie, si més no amb el format actual, perquè el novembre del 2018 el seu creador, Alberto Caballero, va anunciar que després d’aquests capítols les trames es traslladarien a una altra ubicació i que es plantejava aprofitar aquest canvi per cloure la sèrie i posar en marxa un spin-off.

stats