Mèdia 08/06/2015

L'actor secundari Bob matarà, finalment, Bart Simpson

El productor d'Els Simpsons confirma que la venjança de Bob es materialitzarà en l'episodi de Halloween de la 27a temporada

Ara
1 min
L'actor secundari Bob ha provat de matar Bart Simpson nombroses vegades

BarcelonaL'actor secundari Bob farà efectiva la seva venjança. Després d'anys i nombrosos episodis perseguint Bart Simpson per matar-lo, finalment l'actor secundari Bob farà realitat el seu somni. El crim tindrà lloc durant l'episodi especial de Halloween de la 27a temporada d'Els Simpsons i el capítol portarà per nom 'Treehouse of horror XXVI', tal com ha confirmat el productor de la sèrie, Al Jean. De fet, la venjança de l'actor secundari Bob està en marxa des de fa prop de 25 anys. En un dels primers capítols de la ficció, Bob intenta culpar el pallasso Krusty d'un robatori, però Bart Simpson descobreix la trampa i la fa pública.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La nova temporada arrencarà amb l'obsessió de Homer Simpson per Lena Dunham, de la qual s'enamorarà perdudament, i l'aparició de diversos personatges de 'Girls'. A més, l'Spider Porc, que va formar part de la pel·lícula d'Els Simpson, farà el salt a la petita pantalla amb l'aparició en un dels nous episodis.

stats