Mèdia 08/08/2014

Laia Sanz, protagonista del RAR d'aquest diumenge

La 13 vegades campiona del món de trial ens permet fer un viatge des de Saint-Tropez fins als paisatges del desert, descobrir com és la vida en una caravana i deixar-nos seduir per l'esperit 'motard'

Ara
1 min

BarcelonaHa igualat els 15 mundials del mític pilot italià Giacomo Agostini i ha completat quatre ral·lis Dakar a Sud-Amèrica. I tot això sense haver complert els 29 anys. Malgrat els seus èxits, Laia Sanz desprèn una sorprenent aurèola de normalitat. Li agrada llegir Ken Follet, la cuina italiana i escapar-se a l'estiu a un lloc amb mar. Aquest diumenge, el RAR dedica les seves pàgines a descobrir una mica millor la personalitat d'aquesta jove triomfadora catalana i tot l'univers de suggeriments que l'envolta.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Estirant el fil de la seva participació al Dakar, el suplement ens fa viatjar fins a impressionants paisatges desèrtics a través d'un reportatge fotogràfic. A més, el RAR també incidirà en la iconografia 'motard' a través d'un reportatge ple d'imatges cinematogràfiques que traslladen el lector a carreteres polsegoses imbuïdes per l'esperit Easy Rider.

Per la seva professió, Laia Sanz ha hagut de pernoctar moltes vegades en autocaravanes. "M'hi sento més còmoda que als hotels", confessa. Gràcies a un reportatge, descobrirem l'origen històric de les cases rodants i, a partir d'una carambola, acabarem parlant de Louis de Funès i de Saint-Tropez. Per acabar, el RAR dedica una pàgina final a parlar dels clípers aprofitant que aquest estiu la Laia ha decidit que les seves vacances consistirien a navegar des de la Costa Brava fins a Eivissa en un veler.

stats