Mèdia 21/07/2017

'Las cloacas de Interior' es veurà a tot Espanya per televisió: Gol l'emetrà dilluns a la nit

Mediapro oferirà el documental a través del seu propi canal de TDT en obert

Ara
1 min

Barcelona'Las cloacas de Interior' s'emetrà finalment per televisió a tot Espanya. Mediapro, la productora del documental, ha anunciat aquest divendres que l'oferirà dilluns, a les 22.00 h, a través de Gol, el seu canal de TDT en obert. Malgrat que es tracta d'una cadena de temàtica esportiva, la productora la utilitzarà puntualment per difondre un contingut de caire polític que cap altre canal d'abast estatal no ha volgut oferir.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El treball, dirigit per Jaume Roures, treu a la llum les pràctiques opaques que ha posat en marxa el ministeri de l'Interior per desacreditar els seus adversaris polítics, especialment l'independentisme català. L'emissió de dimarts per TV3 va ser un èxit rotund d'audiència, amb 766.000 espectadors i un 30,1% de quota de pantalla, el millor registre que ha obtingut mai el 'Sense ficció'. De fet, la televisió pública catalana ha tornat a programar l'emissió del documental per a aquest dissabte, a les 19.00 h.

A més de TV3, 'Las cloacas de Interior' també s'ha vist a IB3 (on va obtenir un 3,7% de 'share') i a ETB2 (amb un 12%), i està disponible tant a YouTube (on supera les 260.000 reproduccions) com a Tviso.

stats