Mèdia 13/08/2014

Un foc talla l'emissió d'IB3

El foc ha generat fum que ha afectat una part de l'edifici i ha provocat que l'immoble es quedés uns minuts sense subministrament elèctric, problemes a la centraleta telefònica i un breu tall de l'emissió

Efe
1 min

PalmaLa televisió de les Illes Balears, IB3, ha tallat la seva emissió durant uns minuts aquesta tarda per un problema tècnic ocasionat per un petit incendi ocorregut en un quatre elèctric de les seves instal·lacions.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El foc no ha fet necessari ni tan sols l'evacuació de la seu de la televisió, ja que ha afectat únicament un quadre elèctric situat al soterrani de l'edifici ubicat al carrer Magdalena del polígon Son Bugadelles de Santa Ponça, segons han informat els Bombers de Mallorca.

L'incendi ha tingut lloc al voltant de les 18.48 hores i ha estat extingit en qüestió de minuts pels bombers del parc de Calvià.

El foc ha generat fum que ha afectat una part de l'edifici, ha provocat que l'immoble es quedàs uns minuts sense subministrament elèctric, problemes a la centraleta telefònica i un breu tall de l'emissió, que ha quedat en negre durant el programa "La mirada ", segons ha indicat IB3.

stats