Mèdia 21/03/2015

L’esperit de ‘Noche de fiesta’ torna des d’avui a TVE

Albert Castellví Roca
2 min
Berta Collado presentarà La Alfombra Roja Palace al costat de Jota Abril i Nerea Garmendia.

Barcelona“No és la televisió que jo vull fer”. Ho va dir, en una entrevista a El Mundo, el director de Televisió Espanyola, José Ramón Díez, la primera setmana de setembre, coincidint amb l’inici de la temporada. Es referia a Sábado sensacional, la gala de varietats produïda per José Luis Moreno que La 1 havia emès el 9 d’agost, ja sota la seva direcció tot i que havia sigut encarregada abans que accedís al càrrec, el 30 de juny.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Malgrat tot, Díez va donar una segona oportunitat a Moreno. Va ser el 5 de gener, amb la gala Reyes y estrellas, que va ser molt criticada tant pels seus continguts com pel fet que s’allargués fins a quarts de tres de la matinada tot i que la mateixa cadena havia anunciat que els nens en serien “els grans protagonistes”. El director tampoc en va quedar satisfet: “Potser algunes actuacions no van ser les més idònies. Aquesta gala ha sigut una mica millor, però hem de continuar treballant si continuem amb Moreno”, va dir, en declaracions al portal Bluper.

Però, tot i així, novament, la pública ha renovat la confiança en Moreno, i aquesta vegada no serà amb un programa puntual sinó amb una temporada sencera de 13 entregues. La 1 estrena aquest vespre, a les 22.00, La Alfombra Roja Palace, un xou de varietats marca de la casa Moreno que farà reviure l’esperit del polèmic Noche de fiesta onze anys després que fos cancel·lat.

Berta Collado -que a principis d’aquest mes va aterrar a TVE i es va incorporar a l’equip de La mañana -, Jota Abril -col·laborador del mateix programa- i l’actriu Nerea Garmendia -exconcursant de Splash! Famosos al agua - seran els tres presentadors del programa. La incògnita és el paper que hi jugarà Ana Obregón: el seu nom ha sonat amb força des que es va conèixer l’existència del programa, i aquesta setmana ella mateixa assegurava en una entrevista a Fórmula TV que en seria la “mestra de cerimònies”, però TVE no l’ha inclòs a la nòmina de presentadors. Collado ha assegurat al portal Vanitatis que Obregón “hi serà”, però sense precisar amb quina funció ni amb quina periodicitat.

Pel que fa als continguts, la cadena defineix el programa com “un format d’entreteniment en què no faltaran la comèdia, la música ni l’humor” i que estarà “esquitxat” per “petites peces de ficció, actuacions musicals d’artistes números u, monologuistes i humoristes”, a més d’entrevistes “íntimes” a “estrelles del panorama espanyol”. Entre les seccions fixes hi haurà un concurs de talents infantil en què participaran nens que ja hagin estat abans en altres programes del mateix tipus. També hi haurà cada setmana una desfilada de moda amb roba de dissenyadors espanyols -per “donar visibilitat a la Marca Espanya”- i, a la secció Sueño imposible, es canviarà “radicalment” la imatge d’una persona anònima per “sorprendre els seus familiars i amics”.

stats