Audiències
Mèdia 10/09/2014

L'estrena de 'Pequeños gigantes' triomfa en 'prime time'

El nou programa de Telecinco supera sense problemes el documental 'L'estelada de Verdun'

Ara
1 min

Barcelona'Pequeños gigantes' ha debutat amb força a Telecinco. El nou concurs de talents infantils va tenir aquest dimarts 463.000 espectadors i un 21,1% de quota de pantalla a Catalunya, de manera que es va convertir en el líder indiscutible del 'prime time' i en el quart programa més vist de la jornada, per darrere del 'Telenotícies migdia', 'La Riera' i el 'Telenotícies vespre'.

El concurs de talents va superar fàcilment els seus rivals directes, entre els quals va destacar el documental 'L'estelada de Verdun', que va inaugurar la temporada del 'Sense ficció'. Aquest espai va ser el segon més vist de la franja, però tot i així va quedar molt lluny del lideratge, ja que va reunir 330.000 persones i va fer un 'share' de l'11%. El documental va lluitar amb la pel·lícula '12 trampas', que va aportar a La Sexta 311.000 seguidors i un 11,7% de quota.

Pel que fa a l'estrena del concurs '¡Boom!', a Antena 3, va ser l'emissió més vista de la seva franja i es va situar al desè lloc del rànquing diari, amb 293.000 espectadors i un 15,7% de 'share'.

stats