EL RADAR
Mèdia 21/01/2014

Lídia Heredia s'estrena avui com a presentadora d''Els matins' de TV3

A.c.r.
2 min

El programa de TV3 Els matins estrena avui una nova etapa amb Lídia Heredia com a presentadora del tram informatiu, en substitució d'Ariadna Oltra. Totes dues van escenificar ahir el traspàs en una conversa en el mateix programa en què també van participar Helena Garcia Melero -que continuarà fent-se càrrec de la segona part del magazín-, Toni Cruanyes -que hores després va estrenar-se com a conductor del Telenotícies vespre - i Ramon Pellicer -que dissabte debutarà a l'informatiu del cap de setmana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Heredia va assegurar que està "contentíssima" de poder tornar a un programa que ja coneix -va fer parella amb Josep Cuní entre el 2007 i el 2010- i va afegir que sent una gran "responsabilitat", ja que "el llistó està molt alt". "Heu fet una feina magnífica a Els matins ", va dir a Oltra i Melero, i va recordar que "hi havia un cert neguit" quan el programa va passar a les seves mans arran de la marxa de Cuní, l'any 2011.

Oltra, per la seva banda, va expressar el seu "agraïment infinit" als companys i va donar les gràcies també als espectadors perquè han permès a Els matins mantenir el lideratge d'audiència de la seva franja. "He intentat explicar-vos les coses amb el màxim rigor i professionalitat, fent preguntes a aquells que han volgut venir, perquè, aquí, convidats ho han estat tots sempre", va explicar sobre la seva etapa com a conductora de l'espai. Segons va dir, se'n va "contenta" perquè és "una sort" poder deixar un programa amb un "gust de boca fantàstic".

Sobre el nou format que presentarà, les nits de dijous a partir del març -la data exacta, com el nom, encara no s'ha concretat-, Oltra va avançar que serà un programa de debat que inclourà entrevistes.

stats