MITJANS PÚBLICS
Mèdia 31/10/2019

Lluís Garriga, nou conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local

Substitueix Francesc Pena, que deixa el càrrec després de vuit anys

à.g.
1 min
Lluís Garriga, nou conseller delegat de La Xarxa

BarcelonaLa Xarxa Audiovisual Local (XAL) té ja nou conseller delegat. Lluís Garriga Paituví ocuparà el càrrec a partir de dilluns, en substitució de Francesc Pena, que s'acomiadava avui dels treballadors, després de vuit anys de mandat. "Hem demostrat que treballant tots junts som més forts i més visibles –deia Pena en la seva carta de comiat–. El món de la comunicació local ha passat la crisi econòmica amb una nota molt alta".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Diputació ha celebrat, després del ple, una Junta Extraordinària de la XAL amb la qual renovava el consell d'administració de la societat. Els nous membres d'aquest òrgan gestor són Jaume Collboni, Núria Parlon, Pilar Díaz i Lluís Garriga (per part del PSC); Neus Munté, Joan Carles Garcia i Joan Foguet (JxCat); Dionís Guiteras (ERC), i Benet Lluís Moreno (En Comú Podem).

Lluís Garriga (Santa Maria de Palautordera, 1959) ha treballat els últims 15 anys al grup Lavínia com a director adjunt. Anteriorment va ser cap de premsa a l'Ajuntament de Barcelona i va treballar també a Televisió Espanyola i al Diari de Barcelona. A més, va ser conseller de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) del 1996 al 1999. Garriga és també conseller nacional del PSC.

stats