Mèdia 02/03/2015

‘Los nuestros’ aterren avui al ‘prime time’ de Telecinco

A.a.
1 min
Blanca Suárez i Hugo Silva protagonitzen la ficció.

BarcelonaTelecinco intentarà dominar la nit dels tres pròxims dilluns amb l’estrena de la seva minisèrie Los nuestros. La ficció mostra la feina dels boines verdes, una divisió de l’exèrcit poc coneguda que es dedica a rescatar els espanyols segrestats. La ficció està dirigida per Salvador Calvo, d’ Hermanos i Las aventuras del capitán Alatriste, i escrita per Alejando Hernández, guanyador d’un Goya pel guió de Todas las mujeres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el cas de Los nuestros, els fills d’un enginyer que treballa a Mali i de la seva dona, interpretats per Tristán Ulloa i Laia Marull, són raptats per una organització jihadista. Per garantir que l’atmosfera fos tan creïble com fos possible, part de l’acció es va rodar a Bamako, la capital de Mali. La major part de la resta del rodatge es va rodar a Fuerteventura.

Soldats professionals al rodatge

Els protagonistes de la sèrie són Hugo Silva i Blanca Suárez. Els actors donen vida a Alberto Sánchez i Isabel Santana, dos membres de la divisió que, després d’acabar amb la seva relació amorosa, es tornaran a trobar a la missió militar a l’Àfrica occidental.

La trama combina l’acció, l’amor i l’estratègia militar. En aquest últim punt l’equip de Los nuestros ha rebut assessorament de l’exèrcit espanyol, ja que és la primera vegada que es mostra a la televisió com treballa un equip del Grup d’Operacions Especials. A més, cinc soldats professionals s’han integrat al rodatge de la minisèrie.

stats