13/06/2024

Losantos, el fuet d'Ayuso contra Feijóo

2 min
Federico Jiménez Losantos

BarcelonaLa dreta mediàtica madrilenya no sap què fer amb Alberto Núñez Feijóo. El seu resultat a les europees és insuficient (en això estan tots d'acord), però no prou dolent per llançar-se a la jugular del polític gallec, i per tant a El Mundo, la Cope i Onda Cero aquests dies no se l'ha qüestionat obertament i s'ha optat per atacar l'autòcrata, és a dir, Pedro Sánchez. Però, com sempre, hi ha una excepció: Federico Jiménez Losantos, el fuet d'esRadio, que s'alimenta convenientment de la publicitat institucional de la Comunitat de Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"González Pons ha igualat en estupidesa la campanya de Verano azul. Han fet fora algun d'aquells inútils? Noo. I allà teníem la Cuca levitant quan parla el líder, amb un somriure com de santa medieval ", se'n fotia aquest dijous al matí l'ínclit radiofonista aragonès. Algú podria pensar que Losantos està més a prop de Vox o d'Alvise, però no. Ell és el braç armat de l'ayusisme madrileny, que espera el seu moment mentre va segant l'herba als peus de Feijóo.

No és la primera vegada que Losantos fa d'ariet contra sectors moderats del PP. Arran dels atemptats de l'11-M, aquest agitador ideològic (que no periodista) va insultar greument el llavors alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, des dels micròfons de la Cope ("traïdor", "farsant", etc.) per haver donat per bona la tesi de l'autoria jihadista. Gallardón va demanar empara a la jerarquia eclesiàstica, però l'hi van negar. Llavors el va denunciar i la justícia espanyola va condemnar Losantos per un delicte d'injúries a una multa de 36.000 euros. El 2016, però, el TEDH va anul·lar la multa per considerar que havien de ser considerades "crítica política".

A partir de llavors ningú del PP ha gosat mai denunciar Losantos.

stats