Mèdia 27/06/2018

Mabel Moreno, nova cap de continguts de La Xarxa

La periodista ha estat vinculada durant bona part de la seva carrera a la informació local

Ara
1 min
Mabel Moreno, nova cap de continguts de La Xarxa

BarcelonaLa periodista Mabel Moreno ha sigut escollida com a nova cap de continguts de La Xarxa després de participar en la convocatòria pública que es va obrir al mes de febrer per ocupar la plaça. Amb més de deu anys d'experiència en el món de la informació local, Moreno és la primera dona que ostenta aquest càrrec a La Xarxa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Mabel Moreno va començar la seva carrera a Ràdio Televisió l'Hospitalet, on va treballar des del 1997 fins al 2005. A Ràdio l'Hospitalet va ser redactora i productora de diferents espais i també va dirigir i presentar dos magazins matinals. També va col·laborar amb TV l’Hospitalet com a editora i presentadora d’espais monogràfics sobre temes d’actualitat. L'any 2006 es va incorporar a la Xarxa Audiovisual Local (XAL), on va formar part de l'equip d'informatius, del qual va ser la responsable entre el 2010 i el 2012, i posteriorment del 2013 al 2014.

La plaça de cap de continguts és el primer càrrec de responsabilitat de La Xarxa assignat mitjançant una convocatòria pública. El concurs pública exigia, entre altres aspectes, acreditar una experiència professional suficient i presentar un projecte audiovisual. Aquest procediment públic s'aplicarà a partir d'ara per a la resta de càrrecs directius de La Xarxa.

stats