Mèdia 14/12/2017

Mariola Dinarès, premi DonaTIC Divulgadora 2017

La periodista és la responsable del programa 'Popap' de Catalunya Ràdio

Ara
1 min
Mariola Dinarès, premi DonaTIC Divulgadora 2017

BarcelonaMariola Dinarès, presentadora del programa 'Popap' de Catalunya Ràdio, ha estat guardonada amb el premi DonaTIC Divulgadora 2017, que reconeix la tasca de divulgació de les TIC en l'àmbit de la comunicació. Dinarès ha rebut el premi de mans de Tomàs Cascante, president de Tertúlia Digital

Els premis 12x12 Dona TIC, que s’han lliurat avui a Barcelona, en el marc del 12x12 Congress, són una iniciativa de l’associació Tertúlia Digital i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya. Entre els seus objectius hi ha el reconeixement al paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i les adolescents que vulguin dedicar-se a disciplines vinculades a la ciència, la tecnologia, les matemàtiques o l'enginyeria.

A banda de ser la responsable de Popap, el programa de tendències a les xarxes socials de Catalunya Ràdio, Dinarès és emprenedora digital i Social Media Manager. A més, col·labora en la secció 'Consultori digital' del programa 'El matí de Catalunya Ràdio'.

stats