Mèdia 18/01/2019

Mediapro guanya els drets del Mundial de futbol que se celebrarà a Qatar el 2022

La companyia crearà un canal a Espanya amb una programació 24/7 dedicada al campionat

à.g.
1 min
Tocarà modificar  el calendari el 2022 Els clubs es quedaran sense compensació

BarcelonaLa FIFA ha adjudicat a Mediapro els drets d'emissió del Mundial de futbol, que en la propera edició, el 2022, se celebrarà a Qatar. Es tractarà d'una copa del món atípica, ja que la calor ha fet desplaçar el campionat del 21 de novembre al 18 de desembre, la qual cosa el farà coincidir amb un període de gran consum televisiu. La productora creu que això "assegura més seguiment i més impacte televisiu" i recorda que coincidirà amb una aturada generalitzada de les lligues nacionals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el cas d'Espanya, Mediapro ha anunciat que posarà en marxa un canal que emetrà les 24 hores continguts relatius al Mundial. A banda d'emetre els partits, hi haurà també "una programació versàtil amb programes d'anàlisi i actualitat, entrevistes, entrenaments i rodes de premsa o partits històrics".

L'adjudicació del Mundial inclou també altres esdeveniments de la FIFA compromesos en el cicle 2019-2022, entre els quals hi ha la Copa Mundial Femenina, el Mundial sub-20 de Polònia (entre el maig i el juny d'aquest any), el Mundial sub-17 del Perú (octubre del 2019), el Mundial de futbol platja del Paraguai (novembre del 2019) i el Mundial de futbol sala de Lituània (entre el setembre i l'octubre del 2020).

stats