Mèdia 30/06/2016

Mediapro es queda també la Copa del Rei

N'oferirà un partit per jornada en obert a través del nou canal Gol, on també es podrà veure la Lliga i els resums

Ara
1 min
La guerra del futbol televisat previ pagament s’ha desencallat després de mesos de negociacions i desacords.

BarcelonaLa Lliga ha adjudicat al grup Mediapro els drets d'emissió en obert de la Copa del Rei per a les tres properes temporades, a canvi de 17 milions d'euros. Es tracta d'un paquet que permet oferir un partit de cadascun de les jornades d'aquesta competició, i que se suma als tres que ja s'havien atorgat a l'empresa catalana la setmana passada: els dels partits de primera i segona divisió i el dels resums d'aquestes competicions.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tots aquests continguts es podran veure a través del canal Gol, que emet en fase de proves des de l'1 de juny i que, d'aquesta manera, podrà iniciar la temporada amb una oferta esportiva més competitiva que l'actual. El conjunt de drets que se li han adjudicat li permetran emetre un partit de primera divisió cada jornada –per bé que sense presència del Barça, el Madrid ni altres equips que juguin competicions europees–, dos de segona divisió –el lot n'incloïa quatre, però Mediapro només se'n quedarà dos i vendrà la resta a altres operadors–, un de Copa del Rei i resums exclusius de fins a dotze minuts per matx. El grup podria decidir també compartir els resums amb altres cadenes, que, en cas contrari, només estarien autoritzades a emetre 90 segons d'imatges de cada partit.

A més, la Lliga també ha atorgat a Mediapro l'altre lot que quedava pendent d'adjudicar, i que li donarà dret a explotar els partits de Lliga en diferit a través d'internet i amb la modalitat de pagament. Per aquests continguts, la productora catalana ha desemborsat tres milions d'euros.

stats