Mèdia 09/01/2015

Mediaset recicla els seus famosos per a ‘Gran Hermano VIP’

Telecinco estrena diumenge la nova edició del seu ‘reality’ de famosos

Judit Monclús
3 min
Los Chunguitos ja han participat en el concurs Tu cara me suena, d’Antena 3, i Olvido Hormigos i Sandro Rey, a ¡Mira quien salta!, a Telecinco.

BarcelonaTelecinco torna a obrir diumenge les portes de la famosa casa de Guadalix de la Sierra per rebre la tercera tongada de participants de Gran Hermano VIP. Quan no fa ni un mes que ha acabat la quinzena edició del concurs, la cadena el torna a reprendre reunint a la casa algunes de les cares que li són més rendibles en termes d’audiència. En total, una dotzena de famosos, la majoria sorgits de diferents programes de Mediaset, competiran per rebre el suport de l’audiència i arribar a la final del programa. Belén Esteban és la concursant que encapçala aquesta llista VIP de participants. La col·laboradora de Sálvame confiarà en la seva famosa amiga Mariví la feina de defensar-la als platós de televisió mentre ella participa en el reality. Esteban ja es va acomiadar dimecres de l’audiència del programa del cor assegurant que si entra a la casa “és per guanyar”. Sálvame també tindrà un excol·laborador entre els participants de Gran Hermano VIP. Serà el cas del periodista Víctor Sandoval, la participació del qual també s’ha confirmat en els últims dies.

Agafa el relleu de Mercedes Milá, després de fer de moderador del debat de Gran Hermano, Jordi González, que serà l’encarregat de presentar aquesta edició del concurs. D’altra banda, i abans d’embarcar-se en una nova edició de Supervivientes, que Telecinco reserva per a la primavera, Raquel Sánchez Silva es convertirà en la presentadora de l’espai que la cadena ha programat per a l’access prime time per informar l’audiència de les novetats que passin entre les parets de la casa al llarg de la setmana.

De ‘reality’ a ‘reality’

Alguns dels concursants d’aquesta edició VIP s’han convertit en cares conegudes per l’audiència perquè ja han participat prèviament en altres realities. Aquest és el cas de Coman, a qui els espectadors van conèixer arran del seu recent pas per Adán y Eva, el reality nudista de Cuatro, i el d’Alessandro Livi, finalista de Gran Hermano 12+1 i un dels participants de ¡Mira quién salta! a Telecinco. La casa de Guadalix també rebrà dos personatges televisius més que van passar pel concurs de salts de piscina. Serà el cas de Sandro Rey, el famós vident del canal Astro TV, i d’Olvido Hormigos, la regidora més coneguda d’Espanya, que promet traslladar al programa la polèmica habitual que l’envolta. De fet, des de fa setmanes ja ha iniciat un enfrontament amb qui serà una de les seves companyes a la casa, Belén Esteban. Tampoc estan exemptes de polèmica les aparicions televisives d’Ylenia, una altra aspirant a arribar a la final d’aquest Gran Hermano, coneguda per un altre reality, en aquest cas, Gandía shore, a l’MTV. Qui també farà el salt d’un Gran Hermano a un altre, però en escenaris diferents, serà Ares Teixidó, que en l’última edició del programa es va estrenar com a tertuliana als debats setmanals del reality. Teixidó va arribar a Telecinco l’estiu passat per situar-se al capdavant de Cazamariposas XXL, l’informatiu sobre moda i celebritats. Abans, però, havia debutat a No le digas a mamá que trabajo en la tele, a Cuatro. Gran Hermano VIP també comptarà amb un duet que s’està convertint en expert en el món dels concursos televisius: Los Chunguitos. Els cantants de rumba José i Juan Salazar, que entraran tots dos a la casa de Guadalix de la Sierra, ja van obtenir els favors de l’audiència l’any passat al programa Tu cara me suena,d’Antena 3, i, aquest estiu, Mediaset va anunciar que rodava amb ells el docu reality Los Gypsy Kings, previst perquè s’estreni a Cuatro.

stats