Mèdia 05/11/2015

Atresmedia compra els drets de 'Merlí'

Ara
1 min
MERLÍ I ELS PERIPATÈTICS
 Francesc Orella envoltat dels joves actors que interpreten els seus alumnes a Merlí.

BarcelonaLa sèrie de TV3 'Merlí' s'emetrà també a Espanya, després que el grup Atresmedia n'hagi adquirit els drets, segons han confirmat a l'ARA fonts de la televisió pública. La ficció s'oferirà doblada al castellà, però l'estrena no arribarà, com a mínim, fins que TV3 hagi acabat d'emetre la primera temporada, a principis de desembre. En tot cas, la data del debut encara no està fixada, ni tampoc s'ha decidit per quin canal es veurà.

D'aquesta manera, la ficció protagonitzada per Francesc Orella segueix els passos de 'Polseres vermelles', que després de triomfar a la pública catalana va fer el salt al conjunt de l'Estat de la mà d'Antena 3.

'Merlí' s'ha convertit en la revelació de la temporada a Catalunya: després de vuit capítols emesos –dels 13 que té en total– acumula de mitjana 546.000 espectadors i un 17,6% de quota de pantalla, unes xifres que li han permès liderar cada dilluns la seva franja. Tot i així, TV3 assegura que encara no s'ha pres la decisió sobre la renovació de la sèrie.

stats