RÀDIO
Mèdia 10/07/2019

Mònica Terribas renova i tornarà al setembre al capdavant d''El matí de Catalunya Ràdio'

Ho anunciarà previsiblement aquest divendres, a les 12 del migdia, per antena

àlex Gutiérrez
1 min
Mònica terribAs: "Si la privada fa debilitar la pública el país fa mal negoci"

BarcelonaMònica Terribas seguirà sent la veu que desperti els oients a Catalunya Ràdio una temporada més, segons ha pogut saber l'ARA en exclusiva. La periodista, que va haver d'absentar-se de l'antena a finals de juny per atendre "problemes familiars" tornarà fugaçment als micròfons de l'emissora aquest divendres, a les 12 del migdia, per acomiadar la temporada i anunciar la seva continuïtat al setembre. Serà el setè any del programa amb Terribas al capdavant del magazín matinal de la pública.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De fet, tot i que la temporada d'estiu a l'emissora comença el 22 de juliol, en el cas d''El matí de Catalunya Ràdio' això s'avança a aquest dilluns, dia 15. Albert Segura, que condueix el format durant els festius intersetmanals, agafarà les regnes durant el període estival, tot i que durant aquesta primera setmana els col·laboradors i seccions seran encara els de la temporada regular.

'El matí de Catalunya Ràdio' va tancar el curs amb bones dades d'audiència: 489.000 oients –21.000 més dels que tenia un any enrere–. Aquesta temporada ha retallat la distància amb 'El món a RAC1' i en un any el marge entre tots dos programes s'ha reduït de 147.000 a 87.000 seguidors.

stats