ARA
Mèdia 02/05/2011

Montilla trenca el silenci i passa a l'atac contra Mas, a la portada de l'ARA

L'expresident i encara primer secretari del PSC diu en una entrevista a aquest diari que "retallar en salut i educació forma part de l'ADN de CiU"

Redacció
1 min
portada 2 maig

BarcelonaL'expresident de la Generalitat José Montilla, força en un segon terme des de fa mesos des que va deixar el Parlament després de la derrota electoral, passa a l'atac contra el govern d'Artur Mas en una entrevista que publica aquest dilluns l'ARA. És el tema que obre la portada d'avui. Montilla hi diu, entre d'altres coses, que "retallar en salut i educació forma part de l'ADN de CiU". En resposta a les crítiques rebudes per CiU sobre la gestió del tripartit, adverteix: "Som corresponsables del dèficit, però també de la cohesió social". I afegeix que "no es pot esperar que el PSC faci de dòcil acompanyant del Govern".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Altres temes de la portada d'aquest dilluns és l'atac de l'OTAN en què ha mort un dels fills i tres néts de Gaddafi i la decisió del Tribunal Suprem, que ha barrat el pas de Bildu al 22-M. També es destaca un reportatge que explica que un Fukushima a Catalunya afectaria un milió de persones.

Dels articles d'opinió, es destaquen el d'Antoni Bassas, el de Marina Llansana i el de l'escriptor G. Wheatcroft.

stats