Televisió
Mèdia 12/07/2022

Mor als 34 anys l'actor Antonio Ibáñez

Va formar part de sèries com 'Aída', 'La que se avecina' i 'El Ministerio del Tiempo'

1 min
Antonio Ibáñez

BarcelonaL'actor i model Antonio Ibáñez ha mort aquest dimarts als 34 anys, segons ha informat la Unió d'Actors i Actrius a través de Twitter. Nascut a Granada el 1987, Ibáñez era conegut sobretot per les seves feines en sèries com Aída, La que se avecina i El Ministerio del Tiempo. També havia fet carrera com a model de publicitat, videoclips i curtmetratges. Tot i això, la seva passió era la pintura i en paral·lel s'havia fet una carrera com a artista visual. Feia més d'un any que Ibáñez lluitava contra un càncer, i ell mateix va explicar a través de les xarxes socials que se sotmetria a un tractament de quimioteràpia per combatre'l.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El seu entorn més proper ha publicat un missatge de l'artista al seu compte d'Instagram que ell mateix havia preparat per al seu comiat. "He lluitat amb totes les meves forces però no he aconseguit guanyar aquesta batalla. Tenia moltes ganes de viure i de continuar creant art. Tot i així, podreu veure, sentir i tocar les meves energies més pures en tots els meus quadres. Allà us podreu perdre en la meva ànima bonica i generosa", va escriure Ibáñez.

Ibáñez va estudiar belles arts a la Universitat de Granada, però en la seva primera etapa laboral es va focalitzar en la interpretació. Va participar en la sèrie de Canal Sur Arrayán i va treballar al teatre. El 2010 va decidir provar sort a Madrid, on va treballar en sèries com La que se avecina. Va protagonitzar la pel·lícula Chicas paranoicas (2016) i havia impulsat diversos curtmetratges. L'últim, titulat Supermen i centrat en persones que pateixen càncer, s'havia d'estrenar aquest any.

stats