Obituari

Mor als 25 anys Angus Cloud, actor d''Euphoria'

El jove californià, que patia problemes de salut mental, va debutar a la televisió amb la ficció de HBO

2 min
L'actor de la sèrie 'Euphoria' Angus Cloud

BarcelonaL'actor nord-americà Angus Cloud ha mort aquest dilluns a la matinada, segons ha explicat la seva família en un comunicat a la cadena CNN. "Amb la tristesa més gran ens hem hagut d'acomiadar avui d'un ésser humà increïble. Com a artista, amic, germà i fill, l'Angus va ser especial per a tots nosaltres de moltes maneres", diu la família, que explica que la setmana passada Cloud va enterrar el seu pare i va lluitar intensament amb aquesta pèrdua. L'actor havia parlat obertament sobre els problemes de salut mental que patia i com havia lluitat per combatre'ls. "Esperem que la seva mort pugui ser un recordatori per a altres que no estan sols i no han de lluitar sols en silenci", afegeix la família.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Cloud era conegut per interpretar el narcotraficant Fezco a Euphoria, la sèrie de HBO protagonitzada per Zendaya i Hunter Schafer. L'actor, que patia problemes de salut mental, havia debutat a la televisió encarnant aquest jove que tenia una relació d'amistat amb la Rue (Zendaya) i l'acompanyava en el seu procés per superar l'addicció a les drogues. A la segona temporada, el Fezco estrenyia els vincles amb la Lexi (Maude Apatow), però la seva trama quedava molt oberta. Tot i això, estava previst que Cloud participés almenys en els primers episodis de la tercera entrega de la sèrie, que s'ha posposat fins al 2025.

L'equip d'Euphoria ha lamentat la mort de Cloud en un missatge a través de Twitter. "Estem increïblement tristos de saber que ha mort Angus Cloud. Era immensament talentós i una part molt estimada de HBO i de la família d'Euphoria", han escrit.

Euphoria és la segona sèrie més vista de HBO des del 2004, per darrere de Joc de trons. En un principi, el personatge de Cloud havia de desaparèixer després dels primers capítols, però davant la bona feina de l'actor i la rebuda del públic la direcció de la ficció va decidir ampliar-lo en la segona temporada. Per a l'intèrpret, la sèrie va ser la porta d'entrada al món de la interpretació. Cloud treballava en un restaurant quan la buscadora de talents Eléonore Hendricks el va descobrir i li va proposar participar en Euphoria. L'actor també havia fitxat per participar en un nou thriller d'Universal Pictures dirigit per Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett.

stats