Mèdia 18/11/2015

Multa de 2,8 milions a Atresmedia per incomplir les condicions de la fusió d'Antena 3 i La Sexta

Ara
1 min

BarcelonaLa Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha imposat una multa de 2,8 milions d'euros al grup Atresmedia per incomplir algunes de les condicions imposades l'any 2012 a la fusió d'Antena 3 i La Sexta. L'organisme remarca que es tracta d'una infracció "molt greu" de la llei de la defensa de la competència.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En concret, la CNMC considera que Atresmedia no ha respectat l'obligació de permetre contractar publicitat de forma independent a cadascun dels seus canals, i tampoc ha fet cas de les exigències en matèria d'adquisicions audiovisuals, segons les quals el grup havia de treure periòdicament al mercat els seus continguts. Per últim, Competència recorda que la companyia havia d'informar sobre la seva actuació en els mercats afectats per la fusió, cosa que tampoc ha fet.

Atresmedia té dos mesos per presentar un recurs a l'Audiència Nacional. El febrer del 2013 la CNMC va multar l'altre gran grup privat, Mediaset, amb 15,6 milions també per incomplir les condicions de la fusió.

stats