Mèdia 09/10/2019

'El Mundo' deixarà de publicar el suplement 'Tendències'

L'últim número del cultural en català sortirà demà

Ara
1 min
'El Mundo' deixarà de publicar el suplement  'Tendències'

BarcelonaEl suplement cultural en català Tendències, que es publicava amb El Mundo, desapareixerà dels quioscos. Després de quinze anys de trajectòria, la publicació ha anunciat avui l'adeu a través de Twitter, on ha explicat que demà en sortirà l'últim número, el 700. "Han sigut quinze anys meravellosos explicant la part menys oficial de la cultura barcelonesa. Estem una mica tristos per dir adeu, però convençuts que el futur ens oferirà coses igualment emocionants", asseguren.

Al fil de tuits, els responsables del suplement agraeixen especialment el suport d'Álex Sàlmon, un dels impulsors del projecte i fins al passat juliol director de l'edició catalana d'El Mundo. "Sempre ens va donar llibertat absoluta per treure tots els temes que volguéssim escriure, per 'gamberros' que fossin, i això és tot un luxe", expliquen.

La sortida de Sàlmon del diari es va produir després que es prengués la decisió de reduir l'estructura del rotatiu i prescindir dels delegats territorials. L'estratègia de la capçalera és que les delegacions territorials donin més suport a l'edició central de Madrid que no pas aconseguir vendes als seus territoris, considerats regionals.

stats