Mèdia 14/11/2018

Neix 'Tot Barcelona', un diari digital centrat en la capital catalana

El mitjà està dirigit per Sílvia Barroso, que fins fa poc era subdirectora de l'ARA

Ara
1 min
Neix 'Tot Barcelona', diari digital centrat en la capital catalana

BarcelonaA partir de demà, Barcelona comptarà amb un nou mitjà d'informació local, el diari digital 'Tot Barcelona'. Centrat en la capital catalana, el nou projecte està comandat per Sílvia Barroso, que fins fa poques setmanes era subdirectora de l'ARA i responsable de l'edició digital, l'Ara.cat.

El nou diari, que es defineix com un mitjà multiplataforma que informarà minut a minut de tot el que passa a Barcelona, ha estat impulsat per Salvador Cot, amb la participació accionarial de Totmedia, el grup editor del digital 'El Món'.

A banda de Barroso, l'equip directiu de 'Tot Barcelona' es completa amb Meritxell M. Pauné, que en serà la subdirectora i que fins ara exercia de coordinadora de la informació local a 'La Vanguardia digital'. Pel que fa a la resta de la redacció, compta amb els redactors Xavi Fernández de Castro, David Cobo i Adrià Lizanda.

El nou diari en català vol fer èmfasi en la informació ciutadana i posar especial atenció en el debat municipal, associatiu i social. Des del mitjà asseguren que "'Tot Barcelona' vol ser el referent de la ciutat internacional, però també de la capital catalana".

stats