Mèdia 16/09/2019

Netflix incorporarà 'Sienfeld' al seu catàleg a partir del 2021

La plataforma ha anunciat que n'ha comprat els drets d'emissió en exclusiva

Ara
1 min
Quan ‘Seinfeld’ va penjar d’un fil

BarcelonaNetflix ha comprat els drets d'emissió per a tot el món de la comèdia 'Seinfeld', que estarà disponible al seu catàleg a partir del 2021. La sèrie creada per Jerry Seinfeld i Larry David actualment es pot veure a través d'Amazon, en el cas d'Espanya, i de Hulu, als Estats Units.

La notícia és un pas més en la guerra que les plataformes tenen oberta per aconseguir els drets de sèries mítiques dels anys 90 i principis dels 2000. Unes produccions que compten amb un gran nombre de temporades i que encara tenen èxit entre els usuaris de les plataformes de 'streaming'. No se sap la xifra que Netflix ha pagat pels drets de 'Seinfeld', però 'Los Angeles Times' assegura que l'operació superaria els 500 milions de dòlars.

La batalla pels drets va començar amb 'Friends', comèdia propietat de Warner i que fins fa poc es podia veure només a través de Netflix, on és una de les ficcions més consumides. L'anunci que Warner estava preparant la seva pròpia plataforma, HBO Max, ha comportat que els drets d'emissió de la sèrie canviïn de mans. A partir del 2020 serà aquest nou servei de 'streaming' el que explotarà els drets d'emissió de la 'sitcom'. Fins que no arribi la data, Netflix haurà de compartir amb la HBO els drets de 'Friends'.

stats