Mèdia 31/08/2015

Emma Aixalà presentarà 'Amb molt de gust', un nou programa de cuina a RAC1

L'espai s'emetrà els dissabtes de tres a quatre de la tarda

Ara
1 min
Emma Aixalà / RAC1

BarcelonaRAC1 donarà aquest dimarts el tret de sortida a la nova temporada i ha aprofitat aquest dilluns per presentar a 'El món a RAC1' les modificacions de la graella radiofònica. Una de les principals novetats és el programa 'Amb molt de gust', que presentarà Emma Aixalà els dissabtes de tres a quatre de la tarda. L'espai girarà al voltant de la cuina i parlarà de les propietats dels aliments i de receptes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una altra de les novetats de RAC1 serà el desdoblament de 'La primera pedra', que ocuparà la franja de sis a vuit del matí, però també de dotze a dues del migdia els caps de setmana. Tots dos espais estaran presentats per Jordi Margarit, que dedicarà la primera part del programa a la cultura popular i tradicional catalana. A partir de les dotze, el programa abordarà l'actualitat amb Ferran Torrent, Iu Forn, Marta Esparza, Oriol Canya i Víctor Endrino. El 'Via lliure', encapçalat per Xavi Bundó, avança la seva hora inicial fins a les vuit del matí i centrarà la primera hora i mitja del programa a la informació.

L'informatiu nocturn de l'emissora es renova de dalt a baix. L'espai s'anomenarà 'No ho sé' i serà presentat per Joan Maria Pou, que canviarà les tradicionals tertúlies per converses amb experts d'àmbits diferents. "El punt de partida és que els que fem el programa no sabem res, de manera que els especialistes hauran de resoldre les nostres preguntes", detalla Pou, que seguirà fent les retransmissions del Barça.

stats