Mèdia 14/06/2021

Núria Roca presentarà un magazín de tarda els diumenges a LaSexta

El nou format ocuparà el lloc de 'Liarla Pardo'

1 min
Núria Roca

Núria Roca prepara nou projecte a Atresmedia. La popular presentadora es posarà al capdavant d'un nou magazín que arribarà a les tardes de diumenge de La Sexta a partir de la propera temporada. Produït per Atresmedia TV, en col·laboració amb Banijai Iberia, aquest espai ocuparà la franja d'emissió de Liarla Pardo, que després de cinc temporades arribarà a la seva fi aquest estiu. Com es va anunciar fa uns dies, la seva presentadora, Cristina Pardo, emprèn una nova aventura al costat d'Iñaki López al capdavant de Más vale tarde.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'aquesta manera, les tardes de diumenge a La Sexta es preparen per acollir el nou projecte de Núria Roca, un magazín amb segell personal del qual aviat es coneixeran més detalls, asseguren des de la cadena. Roca emprèn aquesta nova aventura sense abandonar els seus altres projectes dins el Grup Atresmedia, com la seva col·laboració setmanal a El hormiguero. A més, aviat està previst que s'estreni Family Feud: la batalla de los famosos, que també presentarà ella.

Roca porta anys lligada a la televisió, encara que també ha treballat en altres àmbits. Actriu, escriptora i presentadora, és una de les professionals més polifacètiques de la petita pantalla si es consideren els diferents tipus de programes en què ha treballat al llarg de gairebé tres dècades de carrera. Roca ja va presentar a La Sexta El millonario. Recentment, va substituir temporalment i amb èxit d'audiència Pablo Motos al capdavant d'El hormiguero.

stats