Mèdia 12/09/2017

Els 'papers de Bárcenas', al nou vídeo promocional de 'Narcos'

Després del 'Sé fuerte', la sèrie de Netflix segueix fent referències a la presumpta corrupció al PP

Ara
1 min
Els 'papers de Bárcenas', a la nova promo de 'Narcos'

Barcelona"Com portar una caixa B". Així es titula el nou vídeo promocional de la sèrie 'Narcos' que Netflix ha llançat a les xarxes. El tràiler ho resumeix en quatre passos -suborns, mètode i lògica, blanqueig i comissions-, però subratlla que el més important és "que no enxampin el tresorer".

Podria semblar que la semblança amb els casos de presumpta corrupció al Partit Popular és pura coincidència -l'extresorer de la formació, Luis Bárcenas, és la peça clau de la investigació sobre la suposada caixa B del PP-, però Netflix deixa clar que és totalment intencionada: a la part final del vídeo hi apareixen els 'papers de Bárcenas' -els quaderns on l'extresorer anotava tots els pagaments en negre que feia als càrrecs del partit-, i s'hi veuen apuntats els noms dels principals càrrecs del PP, com Mariano Rajoy, María Dolores de Cospedal o Rodrigo Rato.

No és el primer cop que 'Narcos' utilitza els escàndols del PP per promocionar-se: la tercera temporada, estrenada l'1 de setembre, es va anunciar amb un cartell que reproduïa l'SMS que Rajoy va enviar a Bárcenas: "Sé fuerte. Vuelve 'Narcos'".

stats