LA GRAELLA QUE VE
Mèdia 11/06/2012

'La partida' torna per quedar-se

La partida de TV3 torna aquest setembre a la graella. Dos anys després de l'estrena, abandona la programació estiuenca per a la qual es va pensar i es transforma en un programa estable.

Joan Callarissa
2 min
Javier Estrada tornarà a presentar La partida a partir del mes de setembre. Basada en el joc Party&Co, el concurs compta amb proves dins de categories com mímica, dibuix, xou i mots prohibits.

BARCELONA.Tot i que encara no té un horari determinat, el concurs tornarà amb una quinzena d'emissions noves que alternaran diversos tipus de participants i de proves.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tal com explica el creador del programa, Òscar Nogueira, el dia i l'horari d'emissió dependrà, entre altres qüestions, "de si TV3 disposa finalment dels drets de la Lliga de futbol", cosa que podria ser decisiva per situar-lo els dissabtes a la nit o no. En tot cas, l'aposta de TV3 per un concurs de gran format parteix amb força, ja que s'hi afegirà un grup de música que "permetrà fer nous tipus de proves".

Encara que el concurs no vol perdre l'essència de programa "blanc i per a tota la família", el fet que se'l converteixi en un format per a emissions no especials fa que hi hagi més canvis. Nogueira assegura que aproximadament "cada dues setmanes" hi haurà un canvi en la modalitat de concurs, que podran ser del tipus "clàssic" o d'altres que "també han agradat molt".

Al llarg d'aquestes 15 emissions previstes, també aniran canviant el tipus de participants. Entre els perfils de parelles que es busquen, hi ha joves d'entre 14 i 17 anys, pares o mares amb fills i majors d'edat. Aquesta varietat va lligada també a la voluntat que tothom pugui gaudir en un moment o altre del concurs i que, sobretot, s'aconsegueixi que "al sofà hi seguin el pare, el fill i l'avi a mirar-lo". De cara a la nova temporada, TV3 ha fet servir Twitter per aconseguir els participants. Amb poc temps, han aturat la convocatòria perquè ja hi havia 800 parelles inscrites. En el formulari, la cadena els pregunta quin somni volen fer realitat, cosa que es pot materialitzar si els concursants aconsegueixen guanyar la partida.

La crisi determina els somnis

Segons explica el creador del format, la crisi ha fet impacte. Hi ha joves que escriuen que el seu somni és poder "anar a estudiar a la universitat" o "acabar els estudis". Tot i això, Nogueira també recorda que "el Barça, Eurodisney i Nova York" ocupen un lloc destacat entre els somnis que la gent expressa.

La partida de TV3 és la versió televisiva del joc de taula Party&Co , de l'empresa catalana Diset. Per a aquesta nova tanda, el presentador continuarà sent Javier Estrada.

stats