Mèdia 01/12/2014

Pastora Soler deixa la música perquè té “por escènica”

La cantant, que va representar TVE a Eurovisió l'any 2012, va interrompre diumenge un concert a Màlaga

Efe
1 min

MàlagaLa cantant sevillana Pastora Soler ha anunciat a la seva pàgina oficial de Facebook que deixa la seva carrera musical, "fins a tornar a recuperar la confiança". Soler, que l'any 2012 va representar TVE al Festival d'Eurovisió va interrompre diumenge una actuació a Màlaga, segons ha dit, per "por escènica".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El 8 de març, durant un concert a Sevilla, Pastora Soler va patir un desmai i va caure enmig de l'escenari. Segons la cantant, aquest diumenge a Màlaga li han tornar a fallar les forces fins al punt de quedar-se sense veu. Diu que creia haver superat la "por escènica", després d'haver deixat els escenaris durant uns mesos. En no aconseguir-ho, ha anunciat que deixa la seva "activitat professional fins a tornar a recuperar la confiança" en ella mateixa.

La cantant ha agraït l'afecte i la compressió del seu públic i ha confessat que té el "cor trencat de dolor, d'impotència i d'angoixa", però ha assegurat que no li queden forces per seguir. "Ho sento amb tota la meu ànima" són les paraules de comiat de Pastora Soler a la seva pàgina de Facebook.

stats