Mèdia 21/11/2011

Petó gai davant les càmeres d'Al-Jazira en la celebració de la victòria del PP

Dos nois es fan un petó durant la connexió en directe de la cadena qatariana amb la celebració de la victòria popular al carrer Génova de Madrid

Ara
1 min

BarcelonaUna parella d'homes gais van aprofitar la celebració de la victòria del PP que es va organitzar ahir al carrer Génova de Madrid per fer-se un llarg petó, de més de 20 segons, davant les càmeres de televisió.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La casualitat o una decisió estratègica dels joves va fer que quedessin enquadrats en la connexió en directe que l'emissora qatariana Al-Jazira feia amb la celebració popular. Precisament una cadena que centra la seva emissió en països àrabs on, en molts casos, l'homosexualitat és perseguida i durament reprimida.

El petó dels joves, que entren en imatge pocs segons després de l'inici de la connexió perquè es mouen de lloc (i no perquè la càmera els agafi a ells), arriba després que Mariano Rajoy no hagi aclarit si mantindrà la llei del matrimoni homosexual aprovada durant el mandat socialista.

Després del petó, diversos simpatitzants del PP –un d'ells amb una bandera espanyola penjada del coll– es miren amb cara de sorpresa la parella, que no torna a aparèixer en el fragment de vídeo.

stats