Publicitat
Publicitat

Portades del dia

Una mare retroba el seu fill 27 anys després, destaca El País

El rotatiu obre la seva edició d'aquest diumenge amb la Rosa i l'Alfonso, que s'han retrobat 27 anys després i ara són inseparables

El retrobament d'una mare i el seu fill és el tema principal de la portada de El País d'aquest diumenge. Dins el seu espai 'vides robades' mostren com a imatge principal de portada el retrobament entre la Rosa, que va donar el seu fill en adopció quan tenia 17 anys, i Alfonso, que ara ja és un advocat de 27 anys. Aquest diari també mostra el testimoni de la monja superiora d'un centre denunciat per moure infants sense control.

Mariano Rajoy és el protagonista a La Vanguardia, que l'entrevista i titula en portada: “si ens plantegen el pacte fiscal, escoltarem atentament”. D'aquesta manera el líder del PP “evita donar un cop de porta a les demandes de CiU sobre el finançament” i creu que replantejar l'actual model d'estat és “un disbarat”. Per la seva part, l' Avui entrevista el conseller d'Empresa i Ocupació, que assegura que “estem formant gent que no té sortida laboral”, tot i que “si fem el que hem de fer, el segon semestre començarem a crear ocupació”, diu. L' ARA obre la seva portada amb “la batalla pel turisme d'Egipte i Tunísia” explicant que els dos països rebenten preus per recuperar els visitants.

El Punt enfoca la seva portada als monuments de Barcelona que estan “plens de guies turístics pirata”, sobretot a la Sagrada Família, de la mateixa manera que “augmenta el nombre de taxistes il·legals”. El Periódico titula en portada que “estalviar un 10% de llum és possible” i que “amb un canvi d'hàbits” la factura de les llars catalanes pot baixar.

El diari La Razón obre la seva edició d'aquest diumenge amb un gran senyal de prohibició a la seva portada i titulant “l'Espanya de les prohibicions”. El rotatiu destaca que “el límit de velocitat a 110 km/h que entra en vigor demà és l'última mesura d'una política que merma les llibertats dels ciutadans”. Aquest mitjà també diu que “els experts alerten de l'excès intervencionisme de l'Estat i advoquen perquè el govern no envaeixi l'esfera privada”.

Mentrestant, El Mundo afirma que “la mentida fa de Rubalcaba una pudor” en relació a la seva informació sobre la documentació de l'11-M. De la seva banda, l'ABC destaca a la seva portada una gran imatge d'un rebel libi disparant contra una imatge de Gaddafi. El diari titula: “assalt al bastió de Gaddafi”.

Finalment, la victòria del Barça copsa els tres diaris esportius de Barcelona. “Tot costa”, diu El 9 esportiu, mentre que l' Sport explica que els tres punts davant el Saragossa suposen una “pressió al Madrid” i Mundo Deportivo ho referencia com una “senyora victòria”.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT