Publicitat
Publicitat

Premsa

'El Periódico' diu que Salut demana als hospitals que no operin a la tarda

"ETA desemmascara Sortu", diu l''Abc'

El diari destaca que el nou partit no reacciona a la detenció de més membres de la banda. Les crítiques a l'estalvi lumínic, protagonista a altres portades

La detenció ahir de quatre membres d'ETA que podrien estar preparant un atemptat apareix avui fotografiada en moltes portades. La imatge més gran és la de l' Abc, que titula també de forma contundent: "ETA desemmascara Sortu", assegura, i afegeix: "Els hereus de Batasuna callen després de la detenció de quatre etarres, que tenien 200 quilos d'explosius per atemptar de forma imminent en plena treva trampa". En la mateixa línia, El Mundo assegura que "Sortu es nega a repudiar els etarres preparats per matar".

Més enllà d'això, un altre dels temes destacats avui a la premsa fa referència al pla del govern central per estalviar energia. El País explica que "Catalunya i Madrid es rebel·len contra el pla d'estalvi energètic", i La Razón afirma que "L'apagada de Blanco triplicaria les morts a les carreteres". Mentrestant, l' ARA dedica la seva portada a la "Crisi energètica", i en referència a aquest mateix assumpte, l' Avui diu que "Holanda i el Regne Unit augmenten la velocitat".

Per altra banda, La Vanguardia continua pendent del nord d'Àfrica i parla d'un "Èxode libi", i Público denuncia que "El govern ultima una reforma judicial que beneficia els rics". Finalment, El Periódico anuncia que "Salut demana als hospitals que no operin a la tarda".

Pel que fa a la premsa esportiva, Mundo deportivo situa en portada una gran V, en referència a "Villa, Vol, València, Victòria". El 9 diu "Obrint pas", i l' Sport titula: "Xavi OK... Pep dubte". Mentrestant, el Marca s'adreça directament al Barça: "Barça, t'has quedat sense Jesé". I l' As es lamenta: "Cristiano, 409 minuts sense gol".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT