Mèdia 12/11/2021

À Punt s'incorporarà a la plataforma Bon Dia TV el 19 de novembre

La fita s'aprofitarà per renovar la web que fins ara compartien la CCMA i l’ens públic de les Illes

2 min
Un moment de la gravació de la sèrie 'Després de tu' impulsada conjuntament per À Punt i TV3 i les productores Albena Produccions i Minoria Absoluta

ValènciaÀ Punt s'incorporarà a la plataforma Bon Dia Televisió el pròxim 19 de novembre, segons han confirmat a l'ARA fonts de la direcció de la cadena. La fita s'aprofitarà per presentar la renovació de la web, en un procés de millora tecnològica que continuarà durant els pròxims mesos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per presentar el nou canal digital, les tres radiotelevisions públiques han convocat un acte a València el mateix dia. Hi participaran la presidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias; la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, i el director de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Andreu Manresa.

La programació de Bon Dia TV tindrà, segons han explicat els seus impulsors, "un caràcter social i cultural conformat per documentals, sèries, llargmetratges i programes amb una temàtica variada per donar visibilitat a la producció pròpia de qualitat de les diferents televisions". A més, oferirà l'accés a l'emissió en directe dels tres canals de televisió principals i de les tres emissores principals de ràdio.

La CCMA serà la que assumirà la responsabilitat editorial del canal comú i garantirà els recursos humans necessaris i la tecnologia per al seu manteniment. Per contra, els drets, els ingressos i les despeses que derivin de l'explotació i la comunicació pública dels continguts recauran en l'entitat que hagi aportat el producte audiovisual. L'acord tindrà una duració de quatre anys, després dels quals podrà prorrogar-se.

La incorporació d'À Punt a la plataforma Bon Dia TV, avançada per l'ARA el març passat, esmena la negativa del 2018, quan la cadena valenciana va rebutjar sumar-se a la iniciativa impulsada per la CCMA i l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears per compartir continguts i difondre'ls mitjançant la xarxa. 

stats