Mèdia 13/01/2015

'¿Quién quiere casarse con mi hijo?' torna demà a la graella de Cuatro

Conduït per Luján Argüelles, el 'reality' arriba a la quarta temporada

Ara
1 min
Imatge promocional de '¿Quién quiere casarse con mi hijo?'

BarcelonaLa quarta edició de '¿Quién quiere casarse con mi hijo?' s'estrena demà, a les 22.30 h, a Cuatro "respectant el format" d'anteriors edicions i amb cinc nous pretendents que busquen l'amor. Els participants seran "tan peculiars, que aconseguiran sorprendre fins i tot la presentadora del programa, Luján Argüelles", van avançar ahir els responsables de l'espai.

El director de continguts de Mediaset España, Manuel Villanueva; el director de l'àrea de producció d'entreteniment de Cuatro, Mariano Blanco; Luján Argüelles i els cinc candidats amb les seves mares van presentar ahir la nova temporada del format, que van definir com "una màquina perfecta d'entreteniment televisiu" en la qual el càsting és de "vital importància".

Argüelles tornarà a ser la mestra de cerimònies del programa per aconseguir que, en aquesta ocasió, David, Markus, Sandro, Rafa i Diego, al costat de les seves mares, aconsegueixin trobar l'amor entre els pretendents que acudeixen al 'reality'. En la primera emissió, cada solter en coneixerà deu i, a partir de "cites ràpides", escollirà les sis persones afortunades amb qui passarà la resta del programa.

En el conjunt de les edicions anteriors, '¿Quién quiere casarse con mi hijo?' ha obtingut una quota de pantalla mitjana del 10,3% en el conjunt de l'estat.

stats