Ràdio

Anna Vallhonesta serà la nova presentadora del 'No ho sé' de RAC1

La periodista, que substituirà Agnès Marquès, condueix actualment la versió d'estiu d''El món a RAC1'

2 min
Anna Vallhonesta

BarcelonaAnna Vallhonesta serà la nova editora i conductora del No ho sé de RAC1, que fins a aquesta temporada estava presentat per Agnès Marquès. Segons ha informat l'emissora, la tria de Vallhonesta és una aposta per la promoció interna, ja que la periodista forma part de l'equip de RAC1 des del 2011.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El No ho sé és l'espai informatiu d'autor de referència de RAC1 des del 2015, quan es va estrenar amb Joan Maria Pou al capdavant. Dos anys després, el periodista va anunciar que plegava del programa i que el substituiria Agnès Marquès, que va agafar una excedència de TV3, on havia presentat el Telenotícies. Al setembre, Marquès tornarà a TV3 per posar-se al capdavant del Planta baixa de tarda, tal com va avançar l'ARA i posteriorment va confirmar la cadena. Vallhonesta, de 34 anys, agafa el relleu de Marquès després d'haver passat pels principals espais de RAC1.

La periodista, de Vilafranca del Penedès, va començar a treballar amb vint anys a Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, tant a informatius com a programes. L'any 2011 es va incorporar a RAC1, on va formar part de l'equip d'informatius. Entre el 2016 i el 2019 va ser guionista del Via lliure de Xavi Bundó i les tres últimes temporades ha format part de l'equip d'El món a RAC1, dirigit per Jordi Basté. De fet, aquest estiu Vallhonesta és l'editora i presentadora del matinal de RAC1. Vallhonesta, que enllaçarà la versió d'estiu d'El món a RAC1 amb el No ho sé, ha assegurat que “és un repte passar de la redacció a dirigir un dels programes informatius referents a l’emissora”. La periodista també creu que la seva trajectòria a l'emissora li donarà “una visió global per fer una programa sense perdre l’essència de RAC1”.

stats