Mèdia TV 15/06/2022

Agnès Marquès serà la presentadora del 'Planta baixa' de tarda

TV3 ha confirmat que la periodista tornarà a la televisió pública per encarregar-se del programa

1 min
Agnès Marquès

BarcelonaLa periodista Agnès Marquès es posarà al capdavant del Planta baixa en la nova versió de tarda que començarà al setembre, segons ha confirmat avui TV3. Tal com ja va avançar l'ARA, Marquès, que ara mateix presenta el No ho sé a RAC1 i tenia una excedència de TV3, serà la nova presentadora del programa d'actualitat, que iniciarà una nova etapa ocupant l'espai que fins ara era del Tot es mou.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Qui fins ara era el presentador i director del Planta baixa, Ricard Ustrell, treballa en un programa d'actualitat per als dissabtes al vespre en substitució del Preguntes freqüents.

Aquests no són els únics canvis que experimentarà TV3 de cara a la nova temporada. Amb la marxa de Lídia Heredia, que assumirà el càrrec de corresponsal de TV3 a Washington a la tardor, Ariadna Oltra, que ara està al capdavant del Telenotícies matí, passarà a presentar Els matins. L'altra peça que es mou dins de la graella de TV3 és Helena Garcia Melero, que amb el seu Tot es mou es traslladarà als matins. Segons ha explicat TV3, el programa canviarà de plató i de grafisme i oferirà actualitat i entreteniment.

stats