Recuperació

Toni Clapés torna a la ràdio després d'un mes i mig de baixa

El periodista va deixar de presentar el 'Versió RAC1' per problemes de salut

2 min
Toni Clapes

BarcelonaToni Clapés es tornarà a posar aquest dimarts al capdavant del Versió RAC1 després d'un mes i mig de baixa per motius de salut. Ho va anunciar el mateix periodista ahir al programa, que s'estava fent a la Universitat de Barcelona per presentar la cançó de l'estiu del personatge de Vane Cabello, a qui dona vida la humorista Judit Martín. Clapés va aparèixer per sorpresa fent broma com a suposat veí de la zona que es queixava del soroll.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"El metge m'ha donat l'alta i en principi torno demà [aquest dimarts]", va dir davant del públic del Versió RAC1, que va esclatar en aplaudiments. Inicialment Clapés havia de tornar al setembre però al final ha avançat la data de retorn perquè el metge considera que ja pot treballar, segons va detallar.

"Tal com ha anat aquest darrer mes i mig tampoc seria estrany que ara sortís i un autobús m'atropellés", va dir Clapés amb el seu to pessimista habitual. El comunicador va detallar que en les últimes setmanes li ha passat "de tot". "Ho aniré exposant per fascicles, perquè necessitaria un programa de quatre hores per explicar tot el que ha passat", va assegurar el periodista, que va remarcar que amb el periple mèdic dels darrers temps podria fer un monòleg al Teatre Victòria. "Em queden molt poques especialitats a abordar. El craniofacial encara no l'he tocat, però tinc tot el tauler mèdic per fer un monòleg", va dir.

Clapés va voler agrair el suport que ha rebut en el darrer mes i mig. "He rebut milers i milers i milers de missatges i he quedat aclaparat i desbordat. Torno amb totes les ganes, tot i que em sento una mica desentrenat. Gràcies a tots per la vostra estima i el vostre amor", va dir.

A finals d'abril Clapés va anunciar per sorpresa que s'allunyava de la ràdio per "prescripció mèdica". No va donar més detalls dels seus problemes de salut però va assegurar que tornaria al programa quan "fos un al·licient i no un neguit".

stats