Mèdia 02/05/2014

Rafael Argullol: "No vull deixar el monopoli de l’esfera espiritual a les religions", a l''Ara Tu'

El filòsof reflexiona sobre les passions, el futur de Catalunya i l'onada de nou-riquisme que sacseja la societat d'avui. I també: "Viquings, molt més que guerrers"

Ara
1 min
portada ara tu 4 maig 2014

BarcelonaLA PORTADA DE L''ARA TU' EN PDF

El director de l'ARA, Carles Capdevila, entrevista Rafael Argullol (Barcelona, 1949), catedràtic d'estètica i teoria de les arts. Al llarg de tres dècades ha publicat una trentena de volums de poesia, novel·la i assaig; l'últim és 'Pasión del dios que quiso ser hombre. Relato y confesión' (Acantilado).

Argullol analitza ara les pulsions que actuen com a motors de les nostres vides a 'Les passions segons Rafael Argullol', un programa de la web de Catalunya Ràdio en què conversa amb Fèlix Riera, director de l'emissora.

També trobareu a l''Ara Tu' d'aquest diumenge:

  • Viquings, molt més que guerrers. Dues grans exposicions i una sèrie d'èxit de televisió han tornat a posar d'actualitat la mítica civilització viquinga i n'han ofert una nova visió que s'endinsa en les seves tradicions i en la seva manera de viure més enllà d'invasions i saquejos.
  • Canet de Mar reprèn el fil. L'Escola de Teixits de Canet de Mar reobre les portes com a centre de formació professional amb la vocació de donar resposta a la falta de patronistes i teixidors que pateix la indústria tèxtil del Maresme. El centre combina les classes lectives amb les pràctiques en empreses.
stats