EL RADAR
Mèdia 29/04/2014

Ramon Colom ressuscita ‘Millennium’ i el trasllada a La 2

à.g.
2 min

Ramon Colom ressuscita el programa de debat Millennium, que va dirigir i presentar al Canal 33 entre el 1998 i el 2012. Ho farà, però, a La 2 i en castellà, ja que el programa serà d’abast estatal. De moment, hi ha confirmada una primera temporada de 13 emissions que s’estrenarà el diumenge 11 de maig a tocar de la mitjanit. La intenció, però, és seguir passat l’estiu. L’espai estarà patrocinat per Bankia, la qual cosa n’alleugereix el cost per a RTVE.

El nou Millennium suposarà també la tornada de Ramon Colom a TVE. Tot i que ja hi havia produït algun programa, serà el primer cop que en dirigeix i en presenta un a TVE. El periodista és un històric de la casa, i hi va desenvolupar diversos càrrecs directius, una trajectòria que va culminar amb sis anys com a director general, entre el 1990 i el 1996. Actualment Colom és també president de Fapae, l’entitat que aplega les diferents federacions de productors audiovisuals d’arreu de l’Estat.

“El programa seguirà sent un format clàssic, de paraula i interpretació de la realitat”, explicava ahir Colom a aquest diari. El primer episodi es titularà España en el diván i el seguiran d’altres dedicats a la renovació de l’Església catòlica, la immigració o els 400 anys de la mort d’El Greco. Cada programa s’obrirà amb una entrevista breu que es podrà consultar a la web en versió extensa. El nou Millennium integrarà també les xarxes socials.

En una entrevista concedida a l’ARA al mes de desembre, Colom ja avançava les ganes de tornar a posar-se davant les càmeres: “Tinc mono de fer programa. Jo encara no sé per què va desaparèixer. Tinc alguna hipòtesi, però ningú m’ha explicat encara per què el van tancar”.

stats