recull de premsa
Mèdia 30/08/2011

“Recital” del Barça, a la portada de l''Sport'

L'equip blaugrana s'estrena a la Lliga amb un 5 a 0 contra el Vila-Real, amb gols de Cesc, Thiago, Alexis i Messi. La controvèrsia generada arran de la reforma constitucional i la fugida de la família de Gaddafi a Algèria són els dos arguments destacats de portada aquest dimarts

Redacció
2 min
Sport, 30 d'agost

BarcelonaEl Barça s'ha estrenat a la Lliga amb la primera golejada i, amb dianes de Cesc, Alexis, Thiago, i Messi per partida doble, aquest dilluns s'ha imposat per 5 a 0 davant del Vila-Real. Els titulars de les edicions impreses destaquen la grandesa de l'equip, però les imatges estan dedicades al català i al xilè del Barça, que han entrat a l'equip amb bon peu. A la premsa especialitzada, l'Sport diu “Recital”, El Mundo Deportivo “Toma!”, El 9 esportiu “Exhibicionisme”. Marca també es rendeix al joc blaugrana i titula “Un Barça grandiós”. L'As, en canvi, destaca que “Al Barça li va faltar un gol per al co-lideratge”. A la premsa generalista catalana, El Periódico diu “El Barça goleja un rival de Champions”, La Vanguardia “El Barça, amb globus” i l'ARA “Lliçó de futbol per començar”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La controvèrsia al voltant de la reforma constitucional, que avui s'ha de votar al Congrés, és el principal argument d'obertura a la premsa aquest dimarts, i destaca el nom propi del candidat socialista al 20-N. La Vanguardia i La Razón diuen “Rubalcaba a Zapatero: Jo no ho hauria fet així”, El Periódico rebla “Rubalcaba convenç al PSOE de no anar al referèndum”, El País afegeix “Rubalcaba evita la fractura del PSOE malgrat les crítiques internes” i El Mundo opta per “Rubalcaba es presenta davant del PSOE com una víctima de Zapatero”. L'ABC diu “Zapatero imposa la seva disciplina” i Público “El PSOE tanca files entre retrets... i els sindicats es mobilitzen pel referèndum”. Des d'una òptica catalana, El Punt Avui diu "Duran tiba la corda i el PSC cedeix en el canvi a la Constitució" i l'ARA rebla “El PSC l'acata i CiU se'n distancia”.

En l'àmbit internacional, les portades també dediquen un titular a l'asil algerià per a tres fills i la dona de Gaddafi, i destaquen que el país nord-africà continua sense reconèixer el Consell Nacional de Transició com govern legítim de Líbia.

stats