Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

“Les pensions dels exdiputats ens costen enguany 2,5 milions”, segons 'La Razón'

'El Mundo' i 'Abc' revelen presumptes desviacions de diners públics de la Junta d'Andalusia. 'El Periódico' presenta les dades d'una enquesta del Gesop i titula: "Ni reforma, ni vaga"

'La Razón' obre l'edició d'aquest dilluns amb el cost que impliquen les pensions dels exdiputats, que xifra enguany amb 2,5 milions d'euros. El diari fa una selecció particular d'alguns dels beneficiaris i en destaca Carrillo, Damborenea, Galeote, Castellano i José Acosta, que, segons el rotatiu, cobra 1.000 euros de l'administració malgrat que ara és conseller de Bankia.

Per la seva banda, 'El Mundo' i 'Abc' revelen presumptes desviacions de diners públics de la Junta d'Andalusia. El primer subratlla: "Una empresa de la Junta donava crèdits amb informes falsos". El segon titula: "La prova que enfonsa Griñán", i presenta una gravació que titlla de "comprometedora".

'El Periódico' mostra les dades del baròmetre d'hivern del Gesop i titula: "Ni reforma, ni vaga". Segons el diari, l'enquesta revela que un 59,6% dels espanyols no està d'acord amb la reforma laboral, però es divideixen davant una possible aturada general.

'La Vanguardia' subratlla: "Les borses examinen la plantada de Rajoy al dèficit". 'El País' diu:"Andalusia i Catalunya exigeixen flexibilitzar el dèficit autonòmic".

'El Punt Avui' opta per: "Les grans empreses guanyen un terç menys per la crisi". L'ARA es decanta pel titular internacional de la jornada i titula: "Putin torna a regnar".

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT