Mèdia 14/05/2021

El retrobament de 'Friends' ja té data: el 27 de maig

La pandèmia ha provocat un gran endarreriment de l'estrena d'aquest esperat esdeveniment de la sèrie

ARA
1 min
'Friends' utilitzava els riures del públic que assistia a la filmació, però modificant-los per adequar-se al ritme marcat pel guió

BarcelonaDesprés de molta espera, el retrobament oficial entre els sis membres protagonistes de Friends ja té data: arribarà a HBO Max el 27 de maig. La reunió entre Jennifer Aniston (que donava vida a Rachel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing) i David Schwimmer (Ross Geller) ja ha estat rodada i, un mes després, s'estrenarà a la mencionada plataforma de streaming. La data escollida per a aquest esperat retorn, anomenat Friends: The reunion, coincideix amb el primer aniversari d'HBO Max. De fet, estava previst que aquest format fos el gran reclam amb el qual arrancaria la plataforma de WarnerMedia fa un any, cosa que finalment va ser impossible perquè la pandèmia de coronavirus es va encarregar de retardar el rodatge.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'especial, que no serà un capítol a l'ús sinó més aviat un esdeveniment, comptarà amb la participació de nombroses cares conegudes. Segons s'ha anunciat fins ara, hi apareixeran David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, BTS, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon i Malala Yousafzai. Una llarga llista que no fa més que millorar la proposta, que suposa un contingut molt esperat per a l'enorme fandom de la ficció, que va acabar-se d'emetre el maig del 2004. Cadascun dels sis actors protagonistes que es retrobaran amb motiu d'aquesta celebració especial han cobrat per aquesta festa 2,5 milions de dòlars, segons ha informat Variety.

stats