Mèdia 24/05/2017

'El Jueves' celebra 40 anys d'història

La revista ha publicat un especial disponible des d'avui als quioscos

Ara
1 min
'El Jueves' celebra 40 anys d'història

BarcelonaLa revista 'El Jueves' ha començat les celebracions dels seu 40è aniversari, que se celebra el pròxim 27 de maig amb la publicació d'un especial de 108 pàgines que ha arribat avui als quioscos. A la portada d'aquest número del setmanari satíric hi apareixen alguns dels personatges habituals de la revista felicitant-se per la fita.

El bufó, símbol d''El Jueves', fa broma que la publicació, actualment dirigida per Guille Martínez-Vela, "ha durat més que la dictadura de Franco", tot i que "menys que el franquisme", segons contesta la caricatura de Mariano Rajoy. En aquest número, els lectors podran descobrir què se n'ha fet d'alguns dels personatges més mítics de la revista.

Nascut a Barcelona al 1977, 'El Jueves' és l'últim supervivent de les revistes que van aparèixer amb el boom del còmic a Espanya. Durant aquests 40 anys d'història, les portades del setmanari satíric han estat objecte de diverses polèmiques, l'última de les quals va tenir lloc el febrer d'aquest any, quan l'advocat de Cristina de Borbó va insinuar la possibilitat de posar una denúncia a la revista per una vinyeta publicada sobre el cas Nóos.

stats