Mèdia 10/11/2017

Ricard Ustrell deixa 'Preguntes freqüents'

El presentador ha pres la decisió personalment i abandonarà l'espai a finals d'any

Albert Castellví
1 min
Ricard Ustrell presenta 'Preguntes freqüents'

BarcelonaRicard Ustrell deixarà de presentar 'Preguntes freqüents' a finals d'aquest any, segons ha pogut saber l'ARA. El presentador ha comunicat aquest divendres a l'equip del programa que ha decidit no continuar al capdavant de l'espai a partir del gener. Fonts de TV3 asseguren que ha sigut una "decisió personal d'ell", i que la cadena té intenció de mantenir el programa a la graella, però de moment no s'ha decidit qui en serà el nou presentador.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ustrell es va estrenar a TV3 al setembre com a presentador d'aquest nou format de debat i actualitat política, que ha donat uns resultats d'audiència molt satisfactoris en franja complicada per a TV3: les nou entregues emeses fins ara han tingut, de mitjana, 407.000 espectadors i una quota de pantalla del 17%.

El programa s'emet en directe els dissabtes des de les 22 h fins a la mitjanit, un horari difícil de compatibilitzar amb el d''El suplement' de Catalunya Ràdio, que també presenta Ustrell i que s'emet els dissabtes i diumenges de 6 h a 13 h.

stats