Mèdia 15/11/2018

Rosa María Mateo guanya el premi Margarita Rivière

El guardó reconeix el rigor periodístic amb visió de gènere

Ara
1 min
Rosa María Mateo, durant l'acte de presa de possessió com a administradora única de RTVE

BarcelonaRosa María Mateo, administradora provisional de RTVE, ha guanyat el premi Margarita Rivière que concedeix l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) en reconeixement al rigor periodístic amb visió de gènere. El guardó, concedit a Mateo per la seva independència i la seva visió de gènere al llarg dels anys, s'entregarà el pròxim 23 de novembre en el marc dels Premis de Comunicació de l'ADPC.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta és la quarta edició del premi en honor a la periodista barcelonina Margarita Rivière (1944-2015). Les anteriors premiades han sigut Milagros Pérez Oliva (1a edició), Soledad Gallego-Díaz (2a edició) i Olga Viza (3a edició).

En aquesta ocasió, el jurat del premi ha estat format per Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Mavi Carrasco, presidenta de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya; Jorge de Cominges, viudo de Margarita Rivière; i els periodistes Josep Cuní, Teresa Rubio, Lluís Bassets, María Eugenia Ibáñez, Soledad Gallego Díaz, Milagros Pérez Oliva i Olga Viza.

stats