Mèdia 28/03/2015

Salvador Cot deixa la direcció del diari digital 'Nació Digital'

El periodista ha ocupat aquest càrrec durant els últims cinc anys i encara no s'ha fet públic qui el substituirà

Ara
1 min
Salvador Cot, deixa la direcció de 'Nació Digital'

BarcelonaEl diari digital 'Nació Digital' canvia de director. Salvador Cot, que ha estat al capdavant del mitjà durant cinc anys, abandona el càrrec de comú acord amb l'empresa, segons ha informat el portal aquest dissabte. Cot ha agraït la feina dels últims anys per posicionar el mitjà i consolidar-lo i, especialment, ha mencionat l'editor del mitjà, Miquel Macià: "Ha impulsat un projecte que, d'entrada, va ser pioner i -vint anys més tard- ha assumit una funció periodística de privilegi".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Cot avalua dues ofertes per a la seva nova etapa: l'una de l'àmbit dels mitjans públics i l'altra procedent d'un diari digital. D'altra banda, encara no s'ha fet pública la nova estructura directiva de Nació Digital ni qui substituirà Cot, que seguirà exercint les funcions de director fins que es conegui aquest relleu.

Nascut a Terrassa el 1965, Salvador Cot va ingressar a Nació Digital després d'haver estat responsable de l'Avui.cat i sotsdirector del diari. El seu debut a la premsa va ser el 1983, a la premsa comarcal, com a redactor del 'Diari de Terrassa'. També ha treballat al centre territorial de Catalunya de TVE, al 'Diari de Barcelona' i a COMRàdio. El 1996 va entrar als serveis informatius de TV3, on va exercir de corresponsal a les delegacions de Madrid, Bilbao i París.

Nació Digital farà pública la nova estructura del diari "els pròxims dies". Fins aleshores, segons explica, Cot seguirà exercint les seves funcions al capdavant del mitjà. En el seu compte de Twitter, ha explicat que es prendrà "un petit descans".

stats